סלט טבולה וגבינה בולגרית

צלם: אפיק גבאי
צלם: אפיק גבאי

אין כמו סלט טבולה מרענן בארוחה חגיגית. לפניכם מתכון קל להכנה לסלט טבולה עם גבינה בולגרית

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-6-8 מנות:

1/2 כוס בורגול דק, מושרה במים רותחים במשך 30 דקות
2 כוסות פטרוזיליה, קצוצה דק מאוד
1 כוס נענע, קצוצה דק מאוד
1 בצל ירוק, קצוץ דק
1 עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנטנות
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנות
מיץ סחוט מ-2 לימונים
1/2 כוס שמן זית
200 גרם גבינה בולגרית, מפוררת

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי הסלט מלבד הגבינה. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים.