סלט טבולה וגבינה בולגרית
אין כמו סלט טבולה מרענן בארוחה חגיגית. לפניכם מתכון קל להכנה לסלט טבולה עם גבינה בולגרית
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
החומרים ל-6-8 מנות:
1/2 כוס בורגול דק, מושרה במים רותחים במשך 30 דקות
2 כוסות פטרוזיליה, קצוצה דק מאוד
1 כוס נענע, קצוצה דק מאוד
1 בצל ירוק, קצוץ דק
1 עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנטנות
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנות
מיץ סחוט מ-2 לימונים
1/2 כוס שמן זית
200 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי הסלט מלבד הגבינה. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים.