סלט יווני אמיתי

צלם: שירן כרמל
צלם: שירן כרמל

ירקות חתוכים גס, גבינת פטה, שמן זית, קצת תיבול – וקיבלתם סלט יווני נפלא. מתכון לסלט מהיר, טעים וקל להכנה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-4 מנות:

  • 2 עגבניות
  • 1 מלפפון
  • 1 בצל סגול
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מ-1 לימון
  • 1 כף חומץ
  • מלח
  • 1 כף אורגנו, קצוץ
  • 2 כפות צלפים
  • 2 כפות זיתי טאסוס, מגולענים וקצוצים גס
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים

אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות גס ומערבבים בקערה.

2. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, החומץ והמלח.מעטרים באורגנו, בצלפים ובזיתים.

3. בוצעים את גבינת כבשים, מניחים על הירקות, מזליפים עוד מעט שמן זית ומגישים.