סלט עגבניות שרי ואגוזי מלך

צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש
צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

סלט משובץ בגווני אדום וירוק הוא כל מה שצריך כדי לרענן את החך ואת העיניים. כך תכינו סלט עגבניות שרי קל וטעים במיוחד

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-8 מנות:

  • 20 עגבניות מיובשות
  • 1 חבילת עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 קופסת זיתים שחורים ומגולענים
  • 1 צרור בזיליקום, חתוך גס
  • ½1 כפיות מלח גס
  • 1/2 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

1. משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים במשך 3 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים לקערה את עגבניות השרי, אגוזי המלך, הזיתים והבזיליקום ומערבבים. מוסיפים את המלח והשמן ומערבבים.

השף עומר עוליאן הוא השף של מסעדת חג' כחיל