סלט פסטה עם אנטיפסטי

|

כתיבה והכנה: ענת לבל | צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת רן

אוהבים פסטה? אוהבים אנטיפסטי וגבינה בולגרית? נפלא. קבלו מתכון עשיר לסלט פסטה שמשלב בין כל המרכיבים הללו

צלם: צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת רן

החומרים ל-3-2 מנות:

  • 2 בטטות (500-400 גרם), מקולפות ופרוסות לחצאי עיגולים
  • 2 בצלים סגולים, חתוכים לשמיניות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף עלי תימין
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • 250 גרם פסטה קצרה, מבושלת לדרגת אל דנטה ומעורבבת עם 1 כף פסטו
  • 8 עגבניות לחות, פרוסות
  • 1 כוס גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הבטטות והבצלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים עליהם את שמן הזית ועלי התימין ומתבלים במלח ובפלפל ומערבבים קלות. אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים מעט בשוליים.
  2. מוציאים מהתנור ומערבבים בעדינות עם החומץ הבלסמי. מצננים.
  3. מוסיפים לפסטה את הבטטות והבצלים ואת העגבניות הלחות, מערבבים ומפזרים מעל את הגבינה. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

הכותבת היא בעלת הבלוג טעימונת: הגיגים, טיפים ומתכונים של אם מבשלת

תגובות

Silence is Golden