סלט פסטה קר

| הכנה וכתיבה: שף תמר כהן צדק, מסעדת "קוצ'ינה תמר" | דרך האוכל | צילום: בועז לביא

מתכון של שף תמר כהן צדק ממסעדת "קוצ'ינה תמר" לסלט פסטה קר

חלבי / בשרי
חלבי
דרגת קושי
קל
כשרות
כשר
זמן הכנה
עד חצי שעה
סוג המנה
|ראשונות|תוספות|
סוג מטבח
איטלקי

כשר, קל, חלבי

זו הגרסה הקיצית שלי למנה המוכרת בכל בית, לכל מי שמחפש לשלב בסלט פסטה קיצית וניחוחות מאיטליה.

החומרים ל-4 מנות:

  • 100 גר' פסטה קצרה ויבשה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 100 גר' עגבניות מיובשות, קצוצות
  • 200 גר' מוצרלה (2 כדורים) חתוכים לקוביות
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 100 גר' שעועית ירוקה מנוקה, חלוטה וחתוכה לשניים
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים מהמים, מעבירים לקערה, מזלפים את שמן הזית ומערבבים.
  2. מוסיפים לקערת הפסטה את שאר מרכיבי הסלט. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.

מצרכים:

ל-4 מנות:

  • 100 גר' פסטה קצרה ויבשה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 100 גר' עגבניות מיובשות, קצוצות
  • 200 גר' מוצרלה (2 כדורים) חתוכים לקוביות
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 100 גר' שעועית ירוקה מנוקה, חלוטה וחתוכה לשניים
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים מהמים, מעבירים לקערה, מזלפים את שמן הזית ומערבבים.

מוסיפים לקערת הפסטה את שאר מרכיבי הסלט. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.




תגובות

Silence is Golden