סלט קינואה

סלט קינואה מעולה בחמישה שלבים פשוטים | צלם: דן פרץ
סלט קינואה מעולה בחמישה שלבים פשוטים | צלם: דן פרץ

מתכון לסלט קינואה מעולה בחמישה שלבים פשוטים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

1 ק"ג קינואה
מלח דק – קמצוץ
כף שמן זית
לימון
חמוציות
רימונים
עלי נענע ופטרוזיליה
אגוזים

אופן ההכנה:

1. מוסיפים על כל כוס קינואה, 2 כוסות מים לסיר.
2. מבשלים למשך 20 דק'.
3. מסננים את המים.
4. מוסיפים מלח, שמן זית, לימון, נענע, פטרוזיליה, אגוזים ורימונים.
5. מגישים על מצע של עלי חסה.

מתכון של קופי האוס בתל אביב