פלפלים ממולאים בפטינה

פלפלים ממולאים בפטינה. צילום: בן יוסטר
פלפלים ממולאים בפטינה. צילום: בן יוסטר

מתכון של השף אבי ביטון למנה קלילה בהכנה מהירה שאפשר לאכול קר או לחמם ולהגיש עם לחם טרי ומעט שמן זית. תענוג

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי | ויליפוד

החומרים ל- 4-6 מנות:

4 פלפלים קלויים של Sera

למלית:

200 גר' פטינה
2 כפות גבינת שמנת
5 כפות שמן זית
כפית אורגנו
3 כפות צנוברים קלויים
3 כפות שמן זית

להגשה:

3 כפות סילאן

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל החומרים. פותחים את הפלפלים בעדינות ומניחים מהתערובת בשליש התחתון של הפלפל. מגלגלים (סוגרים את הפלפל) ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מעל מעט שמן זית וסילאן ומגישים.

כל גבינה והעולם שלה: חוברת המתכונים של ויליפוד