פלפלים ממולאים בפטינה
מתכון של השף אבי ביטון למנה קלילה בהכנה מהירה שאפשר לאכול קר או לחמם ולהגיש עם לחם טרי ומעט שמן זית. תענוג
88 שיתופים | 132 צפיות
תוכן שיווקי | ויליפוד
החומרים ל- 4-6 מנות:
4 פלפלים קלויים של Sera
למלית:
200 גר' פטינה
2 כפות גבינת שמנת
5 כפות שמן זית
כפית אורגנו
3 כפות צנוברים קלויים
3 כפות שמן זית
להגשה:
3 כפות סילאן
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים. פותחים את הפלפלים בעדינות ומניחים מהתערובת בשליש התחתון של הפלפל. מגלגלים (סוגרים את הפלפל) ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מעל מעט שמן זית וסילאן ומגישים.