עגבניות צלויות בדבש וטימין

עגבניות צלויות בדבש וטימין
עגבניות צלויות בדבש וטימין

מנת פתיחה נפלאה של עגבניות בדבש וטימין צלויות בתנור

88 שיתופים | 132 צפיות

 

החומרים ל־4 מנות

600 גר' עגבניות שרי מסוגים שונים

(תמר, צהובות, מנומרות)

4 כפות דבש

1 כף עלי טימין

6 כפות שמן זית

1 בצל חצוי ופרוס דק

 

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב את כל המרכיבים ומניחים בתבנית אפייה.

2. צולים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות,

עד שהעגבניות שחומות קלות ורכות אך לא מעוכות.