עוגת בננה מהירה
בלי חומרים יוצאי דופן, רק מערבבים ומכניסים לתנור: קבלו מתכון לעוגת בננה בחושה ומהירה של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
88 שיתופים | 132 צפיות
כשר, קל, מהיר, חלבי
ל-3 תבניות אינגלישקייק:
- 225 גר' חמאה רכה
- ½2 כוסות סוכר
- 4 ביצים
- 800 גר' (2 כוסות) בננות, מעוכות
- ½ גביע שמנת חמוצה
- 3 כוסות קמח
- 3 כפיות אבקת אפייה
- 1 פקק תמצית וניל
- קורט מלח
אופן ההכנה:
1. מכניסים למעבד מזון את החמאה והסוכר ומערבבים.
2. מוסיפים לתערובת את הביצים, הבננות והשמנת החמוצה ומערבבים.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, תמצית הווניל והמלח ומערבבים.
4. יוצקים את התערובת ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות, ואופים במשך כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.