פרגיות במרינדת עשבי תיבול וירקות קלויים
קחו פרגיות מעוף שגדל על תזונה טבעית וללא אנטיביוטיקה, תוסיפו לזה את חומרי הגלם המשובחים ביותר ויש לכם מתכון שייכנס לתפריט הקבוע בבית
88 שיתופים | 132 צפיות
המצרכים ל–6 מנות:
1 ק”ג סטייק פרגית טבעי של משק ארצי
2 קוביות בזיליקום של דורות
2 קוביות פטרוזיליה של דורות
חצי קוביית צ’ילי של דורות
3 קוביות שום של דורות
רבע כוס שמן זית
6 עגבניות תמר
3 בצלים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
כותשים את השום. בקערה מערבבים יחד פטרוזיליה, צ’ילי, בזיליקום, שמן זית ושום. משרים את הפרגיות במרינדה ללילה. פורסים עגבניות ובצל לטבעות בעובי 1 ס”מ וצורבים עם הפרגיות על מחבת פסים עד להשחמה.
סטיילינג דלית רוסו | חברות משק ארצי – עוף בטעם של פעם, דורות – קצוץ מהקיבוץ