פרגיות במרינדת עשבי תיבול וירקות קלויים

פרגיות במרינדת עשבי תיבול וירקות קלויים | צילום: אנטולי מיכאלו
פרגיות במרינדת עשבי תיבול וירקות קלויים | צילום: אנטולי מיכאלו

קחו פרגיות מעוף שגדל על תזונה טבעית וללא אנטיביוטיקה, תוסיפו לזה את חומרי הגלם המשובחים ביותר ויש לכם מתכון שייכנס לתפריט הקבוע בבית

88 שיתופים | 132 צפיות

המצרכים ל–6 מנות:

1 ק”ג סטייק פרגית טבעי של משק ארצי

2 קוביות בזיליקום של דורות

2 קוביות פטרוזיליה של דורות

חצי קוביית צ’ילי של דורות

3 קוביות שום של דורות

רבע כוס שמן זית

6 עגבניות תמר

3 בצלים

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

כותשים את השום. בקערה מערבבים יחד פטרוזיליה, צ’ילי, בזיליקום, שמן זית ושום. משרים את הפרגיות במרינדה ללילה. פורסים עגבניות ובצל לטבעות בעובי 1 ס”מ וצורבים עם הפרגיות על מחבת פסים עד להשחמה.

 

סטיילינג דלית רוסו | חברות משק ארצי – עוף בטעם של פעם, דורות – קצוץ מהקיבוץ