קציצות עוף ופסטו בקרם עגבניות

קציצות עוף ופסטו בקרם עגבניות | צילום: אנטולי מיכאלו
קציצות עוף ופסטו בקרם עגבניות | צילום: אנטולי מיכאלו

קציצות עוף מעוף טבעי ללא אנטיביוטיקה בשילוב עם פסטו ועגבניות הוא המתכון הביתי המושלם - גם בריא, גם קל להכנה, וגם מתחסל צ'יק צק. אז תכינו הרבה

88 שיתופים | 132 צפיות

המצרכים ל–6 מנות:

1 ק”ג עוף טחון טבעי של משק ארצי

חצי כוס פירורי לחם

1 ביצה

5 בצל

2 חבילות פסטו של דורות

2 ק”ג עגבניות

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל והעגבניות לרבעים.

בסיר גדול מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך מלא של העגבניות. טוחנים את התערובת במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים את הפסטו לקרם העגבניות שהכנו ומבשלים יחד כ–10 דק’.

את המסה של העוף מערבבים עם פירורי הלחם והביצה ומקבבים (בערך 20 קציצות).

מבשלים את הקציצות בקרם העגבניות והפסטו כ–15 דקות ומגישים.

סטיילינג דלית רוסו | חברות משק ארצי – עוף בטעם של פעם, דורות – קצוץ מהקיבוץ