שוקיים ברוטב סצ’ואן ופטריות שימאג’י

שוקיים ברוטב סצ’ואן ופטריות שימאג’י | צילום: אנטולי מיכאלו
שוקיים ברוטב סצ’ואן ופטריות שימאג’י | צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון מקורי לשוקיי עוף מעוף שגדל על תזונה טבעית וללא אנטיביוטיקה בשילוב פטריות שימאג'י טריות ורוטב סצ'ואן שיפתיע את החך וישמח את הבטן

88 שיתופים | 132 צפיות

המצרכים ל–6 מנות:

12 שוקי עוף טבעי של משק ארצי

1 יח’ רוטב סצ’ואן של דורות

5 קוביות שום של דורות

2 בצלים בינוניים

1 ליטר ציר עוף

2 חבילות פטריות שימאג’י

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל דק ומטגנים אותו בסיר עד להזהבה.

מוסיפים את השוקיים ומטגנים כ–5 דק’.

מוסיפים את השום לסיר עם רוטב הסצ’ואן ומטגנים 3 דק’.

מוסיפים את ציר העוף ומבשלים 25 דק’.

מוסיפים את הפטריות לסיר ומבשלים עוד כ–10 דק’.

בעזרת מזלג בודקים אם העוף מוכן ומתפרק מהעצם. אם לא, יש לבשל עוד כ–15 דקות. אם כן, מכבים את האש.

 

סטיילינג דלית רוסו | חברות משק ארצי – עוף בטעם של פעם, דורות – קצוץ מהקיבוץ