סביצ'ה לוקוס

סביצ'ה לוקוס | צילום: בן יוסטר
סביצ'ה לוקוס | צילום: בן יוסטר

כשהקיץ מכה ללא רחמים בחומו, זוהי שעתם היפה של הדגים הנאים. מתכון לסביצ'ה לוקוס ים תיכוני עם עגבניות, זעתר וזיתי קלמטה של השף חביב משה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 מנות

לסביצ'ה

200 גר' פילה לוקוס טרי חתוך לקוביות

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

1 עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות

10 עלי זעתר קצוצים דק

1/2 פלפל חריף חתוך לקוביות

10 זיתי קלמטה קצוצים דק

1/4 כפית כמון

מיץ מ־1 לימון

קורט מלח

4 כפות שמן זית

לרוטב

זרעים מ־4 עגבניות אדומות

8 כפות שמן זית

מיץ מ־1/2 לימון

קורט מלח

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסביצ'ה ומתקנים תיבול במידת הצורך.

2. מסדרים את הסביצ'ה בצלחת הגשה, מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת

ומזליפים על הסביצ'ה.