סשימי סלמון עם ירקות גינה, קרם אבוקדו ויוגורט
מתכון אלגנטי לסשימי סלמון לצד סלט ירקות טריים, יוגורט חמצמץ וקרם אבוקדו מרענן שיבלוט בכל שולחן
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־4 מנות
לסשימי
1 כוס יוגורט
200 גר' פילה סלמון חתוך דק (חיתוך סשימי)
לסלט
10 צנוניות חתוכות לרבעים
1 כרובית מופרדת לפרחים קטנים
5 גבעולי אספרגוס חתוך גס
1 פלפל חריף פרוס
4 כפות שמן זית
מיץ מ־1 לימון
קורט מלח
לקרם אבוקדו
2 אבוקדו רכים, מקולפים וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
מיץ מ־1/2 לימון
קורט מלח
אופן ההכנה
1. יוצקים בכל צלחת הגשה מעט מהיוגורט. מסדרים את נתחי הדג על היוגורט.
2. מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומסדרים תלולית ממנו בכל צלחת הגשה.
3. טוחנים את מרכיבי הקרם במעבד מזון עד קבלת מרקם חלק. יוצקים מהקרם על הירקות.