פילה דג מצופה בשברי בייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל
מתכון מקורי לפילה דג מצופה בשברי בייגלה מתובלים בסגנון אמריקאי שגם מישל אובאמה לא תוכל לעמוד בפניו
88 שיתופים | 132 צפיות
המצרכים ל–8 מנות:
4 פילטים של דג ים לבן (אפשר גם מקפוא).
לציפוי: 350 מ"ל בירה/סודה
1 ביצה
1 לימון מיץ וגרדה
1¼ כוס קמח
1 כפית כורכום
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
1 שקית שברי בייגלה של סניידרס בטעם דבש, חרדל ובצל
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
שוטפים/מפשירים את הדגים, מניחים על מסננת על מנת שיגירו נוזלים, "מיבשים אותם", חותכים לפרוסות של 3-5 ס"מ.
מכינים בלילה: מערבבים בקערה סודה, ביצה, ולימון. מוסיפים קמח עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה ללא גושים, מוסיפים תבלינים, מלח ופלפל.
מטגנים את הדג: מחממים שמן, טובלים את פרוסות הדג בבלילה, מצפים בשברי הבייגלה (כמו שניצל) ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מגישים עם פרוסות עגבנייה, בצל ולימון.