אורז עם ירוקים ורוטב יוגורטחינה
הכניסו עניין לאורז הלבן והמשעמם, עם המתכון הקליל של השף רועי ענתבי שמכניס לתפריט הביתי הבטוח חומרי גלם מגוונים. ארוחת הערב משתדרגת
מנה מרעננת עם חומר הגלם שיש לכולנו תמיד בבית – אורז. מוסיפים כמה ירוקים בשביל הבריאות והיופי ומגישים עם רוטב יוגורטחינה קר.
החומרים ל-4 מנות | קל | חלבי
לאורז
4 כוסות אורז מבושל
1 חופן ברוקולי חלוט
1 חופן זוקיני חלוט
1 חופן עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור
לרוטב יוגורטחינה
1 כוס יוגורט
1/3 כוס טחינה גולמית
מלח
אופן ההכנה
האורז
1.מקפיצים במחבת את האורז עם המרכיבים מלבד העירית, עד שהאורז חמים.
2. מוסיפים את העירית ומתבלים.
רוטב היוגורטחינה
1. מערבבים את המרכיבים ומוזגים את הרוטב על האורז.
מתכונים נוספים של רועי ענתבי
1. בורקס טולום
2. סלט בורגול עם עשבי תיבול וגבינת פטה
3. סלט ביצים וחציל כבוש
4. ספיחה בשר
5. סינייה כרובית וחציל
סטיילינג אינה גוטמן