פונדו שוקולד

צילום: שאטרסטוק
צילום: שאטרסטוק

מתכון מפנק להכנת פונדו שוקולד בגרסה הכי קלה שיש, המתאימה - בזכות השימוש בחלב סויה - גם לארוחה בשרית וגם לרגישים לחלב. טובלים ונהנים!

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, פרווה

החומרים לקערת פונדו אחת:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל חלב סויה
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • לטבילה (מה שרוצים מתוך האפשרויות הבאות): קוביות עוגה, קוביות חלה, בננות פרוסות, תותים, מרשמלו, בייגלה

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד עם חלב הסויה ותמצית הווניל במיקרוגל או בסיר קטן בבן מארי ומעבירים לכלי העליון של מתקן פונדו. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ומבריקה.

2. מניחים את הכלי במקומו על המתקן מעל נר חימום.

3. משפדים מה שרוצים לטבול במזלג פונדו או בשיפודון.