פופקורן ביתי בטעמים

משתעממים מהפופקורן הרגיל? קבלו שלוש גרסאות שישדרגו את החטיף הכי ממכר בסביבה, במיוחד כשהטלוויזיה דלוקה

88 שיתופים | 132 צפיות

פופקורן הוא חטיף חובה לצפייה בסרטים ובטלוויזיה, ואופציה מצוינת לחטיף לאירוח. השף צ'רלי פדידה, מציג מתכון מיוחד שיאפשר לכם להפוך את הפופקורן למעדן שמקבל בכל פעם טעם חדש ומרגש.

פופקורן – מתכון בסיסי

כשר, קל, פרווה

החומרים:

  • ½ כוס גרעיני תירס "פופקורן"
  • ¼ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:
1. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את גרעיני התירס.

2. מכסים את הסיר, וכאשר שומעים שהתירס מתחיל לתפוח, מנערים אותו בעודו סגור עם המכסה.

3. מסירים מהאש כעבור 4-5 דקות.

4. מתבלים באחד מהגיוונים המוצעים בהמשך – לפי הטעם שלכם: מערבבים היטב את התבלינים ומפזרים על הפופקורן, מנערים בסיר עד להתמזגות הטעמים.

תיבול מזרחי לפופקורן

כשר, קל, פרווה

חומרים לתיבול:

  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כפית אבקת שום

פופקורן קרמל עם חמאה, סוכר גולדן וקינמון

כשר, קל, חלבי

חומרים לתיבול:

  • 25 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר גולדן
  • ½ חצי כפית קינמון

אופן הכנת התיבול:

מביאים את כל המרכיבים לרתיחה. כאשר הסוכר מקבל צבע קרמל זהוב, בוזקים אותו מעל הפופקורן המוכן ומערבבים בעזרת כף מעץ.

פופקורן קייג'ון

כשר, קל, פרווה

חומרים לתיבול:

  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית אבקת שום
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור טחון

או:

  • 1 כף תערובת תבלין קייג'ון מוכן

אופן ההכנה:

מערבבים (היטב!) את התבלינים יחד ומפזרים מעל הפופקורן החם.