פטריות ממולאות בגבינת עזים

את הפטריות ממלאים בגבינה ושקדים, ומקבלים תוספת מופלאה

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, חלבי, קל, מהיר

אפשר להחליף את גבינת העזים ברוקפור.

החומרים ל-4 מנות:

  • 16 פטריות שמפיניון בינוניות
  • שמן זית לטיגון
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חופן שבבי שקדים, קלויים
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית קארי
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • 50-40 גר' גבינת עזים

אופן ההכנה:

  1. מפרידים את ראשי הפטריות מהרגליים, וקוצצים את הרגליים דק.
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות רגלי פטריות, פטרוזיליה, שקדים, שום ובצל ירוק.
  3. מוסיפים תבלינים ומפוררים את הגבינה מעל התערובת, עד שהיא נמסה. מצננים.
  4. ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת וצולים 10 דקות בתנור בחום של 160 מעלות.

הצעת הגשה

הגישו 4 פטריות לכל סועד, בתוספת כפית פסטו וכפית ריבת בצל – לצד סלט מרענן.