פיצה כשרה לפסח

פיצה כשרה לפסח | צלם: יפעת שגיא
פיצה כשרה לפסח | צלם: יפעת שגיא

שלושה שלבים פשוטים ויש לכם פיצה מושלמת וכשרה לפסח. יאמי!

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לבצק:

0.5 ליטר חלב
3 ביצים
400 גרם קמח מצה
180 גרם קמח תפו"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם מרגרינה מומסת

לרוטב:

רוטב עגבניות
גבינה מגורדת

אופן ההכנה:

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
2. נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
3. פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)
4. אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת