פיצה-קוטג’

צלם: בועז לביא | סטיילינג: אורית עציון
צלם: בועז לביא | סטיילינג: אורית עציון

מתכון למנה קלה שכיף לנשנש בארוחת הערב, המשלבת פיצה, קוטג’ ועוד הרבה דברים טובים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים לתבנית בגודל 16X38 ס"מ:

לבצק:
3 קופסאות (750 גרם) קוטג'
3 ביצים
200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
1 כוס (140 גרם) קמח
1/4 כפית אורגנו

לציפוי:
4 כפות רוטב עגבניות
250 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות

לקישוט:
עלי ארוגולה
עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הקוטג' והביצים, מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים, מוסיפים את הקמח והאורגנו ומערבבים.

2. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהבצק מזהיב ומתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים במשך 5 דקות.

3. מורחים על הבסיס האפוי את רוטב העגבניות, מפזרים את גבינת הקשקבל וקוביות הבולגרית ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהגבינות נמסות.