פיצה-קוטג’
מתכון למנה קלה שכיף לנשנש בארוחת הערב, המשלבת פיצה, קוטג’ ועוד הרבה דברים טובים
מצרכים:
החומרים לתבנית בגודל 16X38 ס"מ:
לבצק:
3 קופסאות (750 גרם) קוטג'
3 ביצים
200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
1 כוס (140 גרם) קמח
1/4 כפית אורגנו
לציפוי:
4 כפות רוטב עגבניות
250 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
200 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
לקישוט:
עלי ארוגולה
עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקוטג' והביצים, מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים, מוסיפים את הקמח והאורגנו ומערבבים.
2. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהבצק מזהיב ומתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים במשך 5 דקות.
3. מורחים על הבסיס האפוי את רוטב העגבניות, מפזרים את גבינת הקשקבל וקוביות הבולגרית ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהגבינות נמסות.