על האש: פיתה עם בשר על הגריל

צלם: דן פרץ, יח"צ
צלם: דן פרץ, יח"צ

במקום סתם לשים את הבשר על המנגל ורק אז להכניס אותו לפיתה, שימו את שניהם יחד! מבטיחים לכם, אלוהים נמצא בפרטים הקטנים

88 שיתופים | 132 צפיות

חומרים ל-4 מנות:

לקציצות בשר:
300 גרם בשר טחון (עדיף מנתח אונטריב)
1 כפית בצל, קצוץ
1 כפית פטרוזיליה, קצוצה
1 כף רכז רימונים
1 כפית בהרט
מלח, פלפל שחור

לפיתות:
4 פיתות (או 8 מיני פיתות)
1 עגבנייה, פרוסה דק
1 בצל סגול, פרוס דק
1 צ'ילי, פרוס דק

הצעת הגשה:
לבנה (למתכון לא כשר)
4 תפוחי אדמה שהתבשלו במדורה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את חומרי הקציצות עד קבלת תערובת אחידה. צרים מהתערובת 4 קציצות שטוחות.

2. מכניסים את הקציצות לפיתה ומניחים עליהן את העגבנייה, הבצל והצ'ילי. עוטפים את הפיתות ברדיד אלומיניום ומחוררים אותו מעט בקיסם.

3. מניחים את הפיתות על הגריל וצולים במשך 4 דקות בכל צד. מגישים עם לבנה ועם תפוחי אדמה רכים מהמדורה.

שפים אור ברי ורועי ענתבי, מסעדת ברטי | צילום דן פרץ