פנקייק אמריקאי

פנקייק בתוספת פירות העונה | צלם: רותם גמליאל
פנקייק בתוספת פירות העונה | צלם: רותם גמליאל

רעיון לארוחת בוקר מתוקה: פנקייק בתוספת פירות העונה

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

1.5 ליטר חלב 3%
220 גרם סוכר
חצי כוס אבקת אפיה
2 פקקים של תמצית וניל
6 ביצים
1 ק"ג קמח
פירות העונה לפי בחירה: בננות, אננס, תפוחים, אגסים

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המצרכים (למעט הקמח והפירות) לקערה וטורפים אותם.
2. מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי בחישה ומביאים את התערובת למצב אחיד.
3. לוקחים מצקת ומוזגים את הבלילה (לפי גודל הפנקייק הרצוי) למחבת חמה עד להשחמה קלה בכל צד

להכנת הפירות המקורמלים:

מחממים מחבת כבדה, מוסיפים חמאה, ממיסים אותה ומוסיפים את הפירות

הצעת הגשה:

מניחים את הפנקייקים אחד על השני בערימה, ביניהם פירות חתוכים טריים ועל הערימה מניחים את הפירות המקורמלים

באדיבות "קופי האוס", רוטשילד 21, תל אביב