פסטה ברוטב רוזה

שאטרסטוק/ Shutterstock | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock
שאטרסטוק/ Shutterstock | צלם: שאטרסטוק/ Shutterstock

מתכון קל לפסטה ברוטב רוזה שגם ילדים אוהבים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

חבילת פסטה מוכנה (איזה סוג שרוצים )
פחית קרם קוקוס
בצל לבן גדול
ארבע עגבניות בשלות מאד וקלופות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
שמן זית לטיגון
אגוז הברזיל (התחליף הטבעוני לפרמז'ן)

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד השחמה, קוצצים את העגבניות ומוסיפים.

2. מבשלים על אש בינונית עד שהעגבניות הופכות לרוטב מצומצם.

3. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים את קרם הקוקוס (את הרוטב אפשר לטחון בבלנד מוט למרקם חלק או לאכול ככה).

4. מערבבים ומבשלים עד למידת הסמיכות הרצויה.

5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם אגוז ברזיל מגורד מעל.

* אגוז הברזיל הוא רך יחסית וקל לגרד אותו בפומפיה – הוא נראה ונטעם ממש כמו גבינת פרמז׳ן.

המתכון באדיבות פורטל הלייף סטייל הטבעוני