פסטה פנה עם עגבניות מיובשות

סטה פנה עם עגבניות מיובשות | צלם: מוטי רזון
סטה פנה עם עגבניות מיובשות | צלם: מוטי רזון

מתכון פשוט לפסטה המוכרת והאהובה עם עגבניות מיובשות. פסטה שגם הילדים יטרפו

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

חבילת פסטה פנה (500 גרם)
סיר מים רותחים
כף מלח
כף שמן זית
שתי כפות ממרח עגבניות יבשות
גבינת פרמז'ן מגוררת (לפי הטעם)

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה בסיר המים הרותחים לפי הוראות היצרן.

2. מעבירים למחבת להקפצה קלה עם ממרח עגבניות מיובשות.

3. מפזרים מעל פרמז'ן ומגישים.


באדיבות שף מוטי רזון