פסטה פנה עם עגבניות מיובשות
מתכון פשוט לפסטה המוכרת והאהובה עם עגבניות מיובשות. פסטה שגם הילדים יטרפו
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
חבילת פסטה פנה (500 גרם)
סיר מים רותחים
כף מלח
כף שמן זית
שתי כפות ממרח עגבניות יבשות
גבינת פרמז'ן מגוררת (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה בסיר המים הרותחים לפי הוראות היצרן.
2. מעבירים למחבת להקפצה קלה עם ממרח עגבניות מיובשות.
3. מפזרים מעל פרמז'ן ומגישים.
באדיבות שף מוטי רזון