פסטו פטרוזיליה

צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת רן
צלם: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: ענת רן

אפשר להכין פסטו לא רק מבזיליקום, אלא גם מעשבי תיבול אחרים (למשל פטרוזיליה או כוסברה). את הצנוברים כדאי להחליף באגוזי מלך או בשקדים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

• ½2 כוסות עלי פטרוזיליה
• 1/4 כוס אגוזי מלך
• 2 כפות מיץ לימון
• 1 שן שום
• קורט מלח, פלפל שחור
• 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מעבדים את הפטרוזיליה, אגוזי המלך, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל במעבד מזון.
2. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל רוטב אחיד ויציב. אם יש צורך מוסיפים עוד שמן זית.