פרגיות במרינדת עגבניות

צלם: דן פרץ | סטיילינג: עמית פרבר
צלם: דן פרץ | סטיילינג: עמית פרבר

פרגיות הן מנת עוף שתמיד מנצחת. קבלו מתכון שמוסיף גם עגבניות לחגיגה: שיפודי פרגיות במרינדת עגבניות

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

ל-12 שיפודים קטנים או ל-6 שיפודים גדולים:

700 גר' פרגיות, נקיות וחתוכות לקוביות

למרינדה:

3 עגבניות בשלות, מגוררות

1 בצל סגול, מגורר

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

1 חופן פטרוזיליה, קצוצה דק

3 שיני שום, קצוצות או מגוררות

3 כפות שמן זית

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגיות עד הכנתן.

2. משפדים את קוביות הפרגיות וצולים אותן כמה דקות במחבת או בגריל.