פרגיות בניחוח לימון וג’ינג'ר

פרגיות בניחוח לימון וג’ינג'ר | צלם: יח"צ
פרגיות בניחוח לימון וג’ינג'ר | צלם: יח"צ

פרגית היא אחד הסוגים האהובים של בשר על המנגל. הנה מתכון שיהפוך אותה לאפילו אהובה עוד יותר

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

(לחמישה סועדים)

1 ק"ג פרגיות (כרעיים עוף, ללא עצמות וללא עור)
1/4 כוס לימון טרי
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1/2 כפית קארי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית שום
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. פותחים את הפרגיות (כמו שניצל).

2. מערבבים את כל החומרים למרינדה.

3. יוצקים את המרינדה על הפרגיות כחצי שעה לפני הנחת הבשר על הגריל.

4. מניחים את הבשר על הגריל , עד שהוא זהוב משני צדיו.

באדיבות מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת