פרגיות צלויות עם גזרים מקורמלים

פרגיות צלויות עם גזרים חריפים
פרגיות צלויות עם גזרים חריפים

מתכון לפרגיות צלויות עם גזרים חריפים מקורמלים בסילאן

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 מנות

לפרגיות
800 גר' פרגיות
מעט קורנפלור
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור

לגזרים
2 גזרים, קלופים ופרוסים בעובי של
כ־2 ס"מ
2 כפות סוכר
2 כפות סילאן
1/2 פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מכינים את הגזרים: מערבבים בסיר קטן את כל המרכיבים ומוסיפים מים עד לכיסוי כמעט מלא. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, עד שהגזרים רכים אך לא נמעכים.

2. מכינים את הפרגיות: מקמחים אותן בקורנפלור וצורבים במחבת ברזל חמה עם שמן הזית בשני הצדדים. מתבלים במלח ובפלפל.

3. מגישים את הגזרים לצד הפרגיות.