פרנץ’ טוסט עם פקאן ובננה

מתכון קל ופשוט לפרנץ’ טוסט עם טוויסט מדליק: סנדביץ’ מטוגן ממולא בננות ופקאנים

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, מהיר, חלבי

מצרכים:

ל-4 מנות:

  • 3 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 8 פרוסות חלה או לחם, פרוסות לעובי של 1 ס"מ
  • 1 כוס חלב
  • 2 בננות, חצויות לאורכן
  • כוס אגוזי פקאן (אפשר גם מסוכרים)
  • שמן או חמאה, לטיגון

להגשה:

סוכר, קינמון טחון

אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים עם הסוכר והחלב לבלילה אחידה.

2. מניחים 4 פרוסות על משטח העבודה. מניחים מעל כל פרוסה חצי בננה ו-6 פקאנים. מכסים כל פרוסה בפרוסה נוספת לקבלת כריך. לוחצים היטב בעזרת כף היד על כל כריך ומהדקים היטב.

3. מחממים מעט שמן או חמאה במחבת על להבה בינונית. מספיגים כל כריך בבלילת הביצים במשך כחצי דקה מכל צד ומטגנים עד שהכריך משחים-מזהיב.

4. הופכים את הכריך ומטגנים את צדו השני עד שגם הוא משחים-מזהיב. מסירים מהמחבת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם יתר הכריכים.

אופן ההגשה: חוצים את הכריכים באלכסון, זורים מעל סוכר עם קינמון טחון ומגישים חם.