ציר דגים קלאסי

| הכנה: שף עומר מילר "חדר האוכל" | מגזין דרך האוכל

מתכון לציר דגים קלאסי

מתכון לציר דגים

כשר, קל, מהיר, פרווה

החומרים ל-4 ליטרים

  • 2 גבעולי כרשה
  • 2 גזרים
  • 2 ראשי סלרי
  • 1 צרור תימין
  • 1 כף פלפל אנגלי
  • 5 עלי דפנה
  • 3 ענפי פטרוזיליה
  • 700 גר' אדרות וראשי דגים

אופן הכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  2. מנמיכים את האש ללהבה הקטנה ביותר, ומבשלים עם מכסה פתוח במשך 45 דקות.

מצרכים:

ל-4 ליטרים

  • 2 גבעולי כרשה
  • 2 גזרים
  • 2 ראשי סלרי
  • 1 צרור תימין
  • 1 כף פלפל אנגלי
  • 5 עלי דפנה
  • 3 ענפי פטרוזיליה
  • 700 גר' אדרות וראשי דגים

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים לסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.

מנמיכים את האש ללהבה הקטנה ביותר, ומבשלים עם מכסה פתוח במשך 45 דקות.

תגובות

Silence is Golden