קומפוט מלון ונענע

| מאת: אסתי ידידיה | כתיבה, צילום והכנה: אסתי ידידיה | דרך האוכל

ניסיתם פעם מלון מבושל? קבלו מתכון מפתיע לקומפוט מלון ונענע

חלבי / בשרי
פרווה
דרגת קושי
קל מאוד
כשרות
כשר
זמן הכנה
עד חצי שעה
סוג המנה
קינוחים
סוג מטבח
ללא ערך

קל מאוד, כשר, פרווה

החומרים ל-6 מנות:

  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 700 גר' קוביות מלון (1 מלון בינוני)

להגשה:
עלי נענע טריים, קצוצים

אופן ההכנה:

  1. שמים בסיר בינוני את כל החומרים, מלבד המלון. מביאים לרתיחה. מבשלים בסיר לא מכוסה במשך 10 דקות.
  2. מוסיפים את קוביות המלון, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות על אש קטנה (במהלך הבישול מסירים בעזרת כף את הקצף שנוצר).
  3. מקררים היטב את הקומפוט ומגישים עם עלי נענע קצוצים.

מצרכים:

ל-6 מנות:

  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 700 גר' קוביות מלון (1 מלון בינוני)

להגשה:
עלי נענע טריים, קצוצים

אופן ההכנה:

שמים בסיר בינוני את כל החומרים, מלבד המלון. מביאים לרתיחה. מבשלים בסיר לא מכוסה במשך 10 דקות.

מוסיפים את קוביות המלון, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות על אש קטנה (במהלך הבישול מסירים בעזרת כף את הקצף שנוצר).

מקררים היטב את הקומפוט ומגישים עם עלי נענע קצוצים.



תגובות

Silence is Golden