קרואסון קראנץ’

קרואסון ממולא מקושקשת וסלמון | צלם: רותם גמליאל
קרואסון ממולא מקושקשת וסלמון | צלם: רותם גמליאל

מחפשים שדרוג מפנק לארוחת הבוקר? מתכון קל להכנה של קרואסון ממולא מקושקשת וסלמון

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

1 קרואסון חמאה
גביע שמנת חמוצה 30%
2 ביצים
110 גר' סלמון מעושן
עירית

אופן ההכנה:

1. חותכים את הקרואסון לשני חלקים שווים
2. מחממים אותו מעט
3. מורחים שמנת חמוצה
4. חותכים את הסלמון לקוביות
5. במחבת: טורפים את הביצים עם הסלמון החתוך לקוביות ומכינים ביצה מקושקשת
6. מכניסים את המקושקשת לתוך הקוראסון ובוזקים מעליו עירית קצוצה

באדיבות "קופי האוס", רוטשילד 21 , תל אביב