ביצים רכות עם מקלות בצק עלים עטופים בפרושוטו
לפעמים הדברים הכי טובים הם אלה שבאים כמעט ללא מאמץ. תפתחו בראנץ' לוולנטיין עם ביצים רכות ומקלות עלים שתכינו בחמש דקות וישאירו לכם טעם מושלם כל היום
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל- 4 מנות | קל | לא כשר
4 ביצים
4 מקלות בצק עלים
פרוסות פרושוטו או נקניק אחר
חופן עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור
התפריט שירכיב לכם בראנץ' מושלם:
סלט חסת סלנובה עם גבינה כחולה ורוטב טרגון
ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס
מאפה בצק עלים עם דלעת, ריקוטה, צ'ילי וביצת עין
קלפוטי תותים ואוכמניות
אופן ההכנה
1. מכינים ביצים רכות: מרתיחים את הביצים בסיר עם מים, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 דקות.
2. מעבירים מיד לכלי של ביצים רכות.
3. עוטפים את מקלות הבצק בפרושוטו.
4. פותחים את הביצים ומעטרים בעירית, מלח ופלפל.
5. טובלים את המקלות בביצים ואוכלים.