לוקוס צרוב על ירקות מזוגגים ברוטב תפוזים ויין לבן עם מלח ג'ינג'ר

לוקוס צרוב על ירקות מזוגגים ברוטב תפוזים ויין לבן עם 424 ג'ינג'ר | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
לוקוס צרוב על ירקות מזוגגים ברוטב תפוזים ויין לבן עם 424 ג'ינג'ר | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן

מלח 424 - מלח גורמה בטעמים ייחודיים מעניק למנה טיפול שלם מדויק ועמוק יותר. קבלו מתכון ללוקוס צרוב על ירקות מזוגגים עם מלח ארומטי, שיקפיץ את שולחן החג

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים למנה אחת:

200 גר' לוקוס נקי מעצמות
50 גר' חמאה
½ כפית מלח ג'ינג'ר

לירקות המזוגגים:

50 גר' חמאה
1 כרשה קטנה חתוכה לחצי
4 בצלי שאלוט
50 גר' דלעת חתוכה לקוביות
1 גזר מקולף וחתוך ל-2 ס"מ
1 בצל קטן חתוך לרבעים
5 שיני שום קלופות
2 כפות סוכר
1/2 פלפל שחור
מיץ מ־5 תפוזים
1 אצבע ג'ינג'ר קטנה פרוסה דק

אופן ההכנה:

1. ירקות מזוגגים: בסיר שטוח ממסים את החמאה. מוסיפים לסיר את כל הירקות, הסוכר והפלפל השחור ומבשלים כחמש דקות. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת הג'ינג'ר, מנמיכים את האש ללהבה הקטנה ביותר ומבשלים עד שהרוטב סמיך והירקות רכים ובעלי ברק.

2. לוקוס: במחבת לוהטת ממסים חמאה וצורבים בה את הלוקוס על הצד של העור. הופכים את הדג ומשלימים את הבישול בתנור שחומם ל־180 מעלות במשך שמונה דקות. מוציאים מהתנור ובוזקים מעל מלח ג'ינג'ר.

3. הגשה: מניחים את הלוקוס על צלחת שטוחה. מניחים לצדו את הירקות ויוצקים מעל מהרוטב שנותר בסיר.

סדרת מוצרי המלח של 424
סדרת מוצרי המלח של 424

רשימת מוצרים:

מטחנות  | 424 גס | 424 פילפל שחור | 424 ושום | 424 שום שמיר | 424 וצ'ילי | 424 מעושן | 424 חריף  אש | 424 מוזהב | 424 מרלו | 424 מרלו שום | 424 מרלו פילפל שחור |424 תפוז צ'ילי | 424 תפוז |424 שחור תוספת קרבון | 424 זיתי קלמטה | 424 עגבניות ונענע | 424 פרובאנס | 424 זעתר | 424 ספירולינה | 424 בתוספת אצות ים | 424 מעושר ביוד | הסדרה האורגנית 100% אורגני | 424 ורוזמרין אורגני | 424 רוזמרין שום | 424 וטרגון ותרד | 424 וורוד ופפריקה | 424 ושמיר אורגני | 424 ופלפל שחור אורגני| 424 ושבבי שום אורגני | 424 ותרד אורגני | 424 ופלפל ושום | 424 דל נתרן  | דל נתרן  | דל נתרן שום | דל נתרן פלפל | דל נתרן שום שמיר | דל נתרן זעתר

logo-1