סלט עגבניות צבעוניות וגבינות

סלט עגבניות צבעוניות וגבינת כבשים מטוגנת | צלם: אפיק גבאי
סלט עגבניות צבעוניות וגבינת כבשים מטוגנת | צלם: אפיק גבאי

נמאס לכם מהסלט הרגיל? קבלו מתכון מעולה לסלט עגבניות צבעוניות וגבינת כבשים מטוגנת

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

מצרכים לסלט:
5 יח' עגבניות שרי אדומות חצויות
5 יח' עגבניות שרי צהובות חצויות
5 יח' עגבניות שרי מנומרות חצויות
1 עגבנייה אדומה בשלב חתוכה לשמיניות
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
10 יח' שעועית ירוקה חלוטה
1 לב חסה חתוך לרבעים לאורך
עלי רשאד צעירים
לגבינת כבשים רכה (בגליל):
5 חתיכות גבינה חתוכה לפרוסות
ציפוי לגבינה:
1 ביצה טרופה
פירורי לחם פנקו
* מצפים את חתיכות הגבינה בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
לרוטב וויניגרט:
1 כוס שמן זית
1 כפית שום טרי כתוש
2 כפות סילאן
1/4 כוס חומץ תפוחים
מלח פלפל שחור
* מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב עד קבלת רוטב אחיד.

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה עמוקה ומטבלים בוויניגרט,
2. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומעל מניחים את הגבינה המטוגנת
המתכון באדיבות השף חיים טיבי, מסעדת טיביס, ורד הגליל