מרק כרשה

צילום אנטולי מיכאלו 
סטיילינג ענת לבל
צילום אנטולי מיכאלו סטיילינג ענת לבל

רק לבשל ולטחון - השף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט עם מתכון נפלא ועדין למרק כרשה קרמי

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים

2 כרשות פרוסות דק

5 שיני שום

3 כפות חמאה

2 ראשי כרובית קצוצים גס

2 ליטר חלב

1/2 ליטר שמנת מתוקה

מלח

שמן כמהין

 

אופן ההכנה:

1. מאדים את הכרשות והשום בחמאה. מוסיפים את הכרובית, מכסים בחלב ובשמנת ומבשלים במשך 30 דקות.

2. טוחנים את המרק בעזרת מוט ידני או בבלנדר ומסננים. מתבלים במלח ובשמן כמהין.