סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע
המתכון הקייצי הקלאסי מקבל טוויסט מרענן שהופך אותו למושלם לימים הלחים של השנה
88 שיתופים | 132 צפיות
מרכיבים
1 אבטיח פומה (2 ק״ג בערך), מקולף וחתוך לקוביות
1/2 בצל סגול, קצוץ
1 מכל גבינה בולגרית (250 גר׳)
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
2 כפות (או יותר) מיץ לימון
אופן ההכנה
1. מניחים את קוביות האבטיח בקערה.
2. מפזרים את הבצל, הנענע והלימון.
3. מערבבים בעדינות, מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומגישים.
צילום בועז לביא | סטיילינג ומתכון ענת לבל