סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע

סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע | צילום: בועז לביא
סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע | צילום: בועז לביא

המתכון הקייצי הקלאסי מקבל טוויסט מרענן שהופך אותו למושלם לימים הלחים של השנה

88 שיתופים | 132 צפיות

 

מרכיבים

1 אבטיח פומה (2 ק״ג בערך), מקולף וחתוך לקוביות
1/2 בצל סגול, קצוץ
1 מכל גבינה בולגרית (250 גר׳)
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
2 כפות (או יותר) מיץ לימון

סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע | צילום: בועז לביא
סלט אבטיח פומה, גבינה בולגרית, בצל סגול ונענע | צילום: בועז לביא

אופן ההכנה

1. מניחים את קוביות האבטיח בקערה.

2. מפזרים את הבצל, הנענע והלימון.

3. מערבבים בעדינות, מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומגישים.

logo_p

הזרע בפייסבוק
אתר הבית

צילום בועז לביא | סטיילינג ומתכון ענת לבל