סלט בורגול עם עשבי תיבול וגבינת פטה

סלט בורגול עם גבינת פטה | צילום: רונן מנגן
סלט בורגול עם גבינת פטה | צילום: רונן מנגן

מתכון פשוט ביותר לסלט בורגול עשיר בטעמים וירק. השף רועי ענתבי מגוון לכם את השניצל והאורז בארוחות ומציג מנה זריזה, טעימה ואפילו בריאה

88 שיתופים | 132 צפיות

סלט זריז וזמין – משרים את הבורגול בזמן שחותכים את חומרי הגלם. החוכמה היא להשתמש בגבינת פטה מעולה ולפזר בשפע

החומרים ל-4 מנות |  קל |   חלבי

3 כוסות בורגול גס מושרה במים רותחים במשך 20־30 דקות ומסונן
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1 חופן גבעולי סלרי פרוסים דק
1 מלפפון פרוס דק
1 חופן זיתי קלמטה מגולענים
3 צנוניות בינוניות פרוסות דק
1 חופן כוסברה קצוצה
2 חופנים קרוטונים
100 גר' גבינת פטה מגוררת
שמן זית
מיץ סחוט מ־1/2 לימון
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים של רועי ענתבי

1. בורקס טולום
2. סלט ביצים וחציל כבוש
3. אורז עם ירוקים ורוטב יוגורטחינה
4. ספיחה בשר
5. סינייה כרובית וחציל

סלט בורגול עם גבינת פטה | צילום: רונן מנגן
סלט בורגול עם גבינת פטה | צילום: רונן מנגן

 

סטיילינג אינה גוטמן