סלט לקרדה מוקפץ עם ירקות צרובים וגבינה בולגרית

סלט לקרדה מוקפץ עם ירקות צרובים וגבינה בולגרית | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
סלט לקרדה מוקפץ עם ירקות צרובים וגבינה בולגרית | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן

מלח 424 - מלח גורמה בטעמים ייחודיים מעניק למנה טיפול שלם מדויק ועמוק יותר. קבלו מתכון לסלט לקרדה חגיגי עם מלח ארומטי, שיקפיץ את שולחן החג

88 שיתופים | 132 צפיות

 

החומרים ל־4 מנות:

250 גר' לקרדה מעושנת
4 בצלים ירוקים חתוכים לאורכם
25 עגבניות שרי צבעוניות
2 בצל סגול חתוך לשישה פלחים
2 פלפל אדום
1 פלפל צ'ילי ירוק, חצוי ונקי מגרעינים
200 גר' גבינה בולגרית
½ צרור בזיליקום מופרד לעלים
½ צרור פטרוזיליה מופרדת לעלים
½ כפית כמון
מיץ לימון אחד
½ כפית מלח מעושן
50 גר' (5 כפות) שמן זית

אופן ההכנה:

1. במחבת חמה צורבים את הירקות (עגבניות שרי, בצל ירוק וסגול, פלפל אדום ופלפל חריף) עד לקבלת סימני צריבה שחורים. מסירים מהאש ומצננים.

2. חוצים את העגבניות הצרובות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הבצלים הצרובים. חותכים את הפלפל האדום דק ככל שניתן ואת הפלפל החריף גם כן ומוסיפים לקערה.

3. קורעים בידיים את הלקרדה ומוסיפים לקערה. מפוררים את הגבינה הבולגרית לתוך הקערה.

4. מתבלים בעשבי תבלין, כמון, לימון, שמן זית ומלח מעושן, מערבבים קלות ומגישים.

סדרת מוצרי המלח של 424
סדרת מוצרי המלח של 424

רשימת מוצרים:

מטחנות  | 424 גס | 424 פילפל שחור | 424 ושום | 424 שום שמיר | 424 וצ'ילי | 424 מעושן | 424 חריף  אש | 424 מוזהב | 424 מרלו | 424 מרלו שום | 424 מרלו פילפל שחור |424 תפוז צ'ילי | 424 תפוז |424 שחור תוספת קרבון | 424 זיתי קלמטה | 424 עגבניות ונענע | 424 פרובאנס | 424 זעתר | 424 ספירולינה | 424 בתוספת אצות ים | 424 מעושר ביוד | הסדרה האורגנית 100% אורגני | 424 ורוזמרין אורגני | 424 רוזמרין שום | 424 וטרגון ותרד | 424 וורוד ופפריקה | 424 ושמיר אורגני | 424 ופלפל שחור אורגני| 424 ושבבי שום אורגני | 424 ותרד אורגני | 424 ופלפל ושום | 424 דל נתרן  | דל נתרן  | דל נתרן שום | דל נתרן פלפל | דל נתרן שום שמיר | דל נתרן זעתר

logo-1