סלט סלק וכדורי מוצרלה

סלט סלק וכדורי מוצרלה | צילום: שירן כרמל
סלט סלק וכדורי מוצרלה | צילום: שירן כרמל

מה צריך לפיקניק המושלם חוץ מחברה טובה ושתייה קרה? סלט צבעוני ומרענן של סלק, פיצוחים וכדורי בייבי מוצרלה, כמובן

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל־4 מנות:

1 חבילה עלי בייבי שופרסל

1/2 קופסת רצועות סלק שופרסל

1 קופסה בייבי מוצרלה

6־8 צנוניות פרוסות דק

1/2 חבילה תערובת אגוזים/שקדים/קשיו קלוי שופרסל

לרוטב:

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

קליפה מגוררת מלימון אחד

6 כפות שמן זית שופרסל

3 כפות סילאן שופרסל

מלח

פלפל שחור גרוס

1 קובייה שום כתוש שופרסל

אופן ההכנה:

בצלחת הגשה מסדרים עלי בייבי, מפזרים מעל סלק ומעל מניחים כדורי מוצרלה וצנוניות.

רוטב: בצנצנת בעלת מכסה תואם שמים מיץ וקליפת לימון, שמן זית, סילאן, מלח, פלפל ושום ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הסלט, מקלפים את הפיסטוקים, מפזרים את תערובת האגוזים מעל ומגישים מיד.