סלט סלרי
מנת פתיחה מצוינת שתמשיך ללוות אתכם במשך כל הארוחה
88 שיתופים | 132 צפיות
המצרכים (4 מנות):
- חבילת סלרי אמריקאי
- 2 שיני שום
- 2 כפות שמן זית
- 1 לימון
- 1 בצל ירוק
- חופן פטרוזיליה
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מסלקים את העלים מהסלרי וקוצצים את הגבעולים לחתיכות, לא קטנות מדי, ומאדים למשך שתי דקות בסיר אידוי או על מחבת טפלון ללא נוזלים.
- קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה. כותשים את שיני השום ומערבבים בצלוחית יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון. מוסיפים את התבלינים והסלרי, מערבבים ומגישים.