סלט סלרי

מנת פתיחה מצוינת שתמשיך ללוות אתכם במשך כל הארוחה

88 שיתופים | 132 צפיות

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת סלרי אמריקאי
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • 1 בצל ירוק
  • חופן פטרוזיליה
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מסלקים את העלים מהסלרי וקוצצים את הגבעולים לחתיכות, לא קטנות מדי, ומאדים למשך שתי דקות בסיר אידוי או על מחבת טפלון ללא נוזלים.
  2. קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה. כותשים את שיני השום ומערבבים בצלוחית יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון. מוסיפים את התבלינים והסלרי, מערבבים ומגישים.