סלט פסטה

סלט פסטה | צילום: שירן כרמל
סלט פסטה | צילום: שירן כרמל

אם אתם יוצאים לפיקניק צונן כדי לנוח מהחום, המתכון הבא לסלט פסטה הוא ממש חובה בתפריט התענוגות שלכם

88 שיתופים | 132 צפיות

ל־6־8 מנות

250 גרם (1/2 חבילה) פסטה פוסילי שופרסל

1 קופסה טונה שופרסל ללא השמן

1 כוס זיתים שחורים חצויים שופרסל

6 ביצים קשות חתוכות לחצאים

20 עגבניות שרי חצויות

1 בצל אדום חתוך לרצועות

1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה שופרסל

לרוטב: 2 כפות מיונז שופרסל

1 כף חרדל דיז'ון שופרסל

1/4 כוס מיץ לימון

קליפה מגוררת מלימון אחד

3 כפות שמן, מלח

2 קוביות שום כתוש שופרסל

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מקררים, מעבירים לקערה, מוסיפים טונה, זיתים שחורים, עגבניות שרי, בצל ושעועית ירוקה.

רוטב: מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.

מניחים ביצים קשות מעל ומגישים.

 

צילום שירן כרמל | סטיילינג אורית עציון | מצרכים מוצרי מותג שופרסל