סלט פסטה
אם אתם יוצאים לפיקניק צונן כדי לנוח מהחום, המתכון הבא לסלט פסטה הוא ממש חובה בתפריט התענוגות שלכם
ל־6־8 מנות
250 גרם (1/2 חבילה) פסטה פוסילי שופרסל
1 קופסה טונה שופרסל ללא השמן
1 כוס זיתים שחורים חצויים שופרסל
6 ביצים קשות חתוכות לחצאים
20 עגבניות שרי חצויות
1 בצל אדום חתוך לרצועות
1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה שופרסל
לרוטב: 2 כפות מיונז שופרסל
1 כף חרדל דיז'ון שופרסל
1/4 כוס מיץ לימון
קליפה מגוררת מלימון אחד
3 כפות שמן, מלח
2 קוביות שום כתוש שופרסל
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מקררים, מעבירים לקערה, מוסיפים טונה, זיתים שחורים, עגבניות שרי, בצל ושעועית ירוקה.
רוטב: מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
מניחים ביצים קשות מעל ומגישים.
צילום שירן כרמל | סטיילינג אורית עציון | מצרכים מוצרי מותג שופרסל