רוטב גזר-ג'ינג'ר

מתכון לרוטב גזר-ג'ינג'ר שהובא היישר ממסעדה יפנית בניו-יורק, המשתלב נהדר במגוון מנות. מדובר ברוטב מיוחד שצבעו כתום, טעמו רענן והמרקם שלו הוא כשל מחית

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-1 כוס רוטב

2 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

1/4 בצל סגול, קצוץ

2 כפות חומץ אורז

1 כף שמן שומשום

1 כף סויה

מעט מים רותחים

אופן ההכנה:

מרסקים את כל החומרים למעט המים במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים מעט מים רותחים (לפי הצורך) לדילול הרוטב.