רוטב גזר-ג'ינג'ר
מתכון לרוטב גזר-ג'ינג'ר שהובא היישר ממסעדה יפנית בניו-יורק, המשתלב נהדר במגוון מנות. מדובר ברוטב מיוחד שצבעו כתום, טעמו רענן והמרקם שלו הוא כשל מחית
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
החומרים ל-1 כוס רוטב
2 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/4 בצל סגול, קצוץ
2 כפות חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
1 כף סויה
מעט מים רותחים
אופן ההכנה:
מרסקים את כל החומרים למעט המים במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים מעט מים רותחים (לפי הצורך) לדילול הרוטב.