רצועות בקר מוקפצות עם ירקות ונודלס

צלם: יסמין ואריה
צלם: יסמין ואריה

אוהבים מוקפץ? לפניכם מתכון נפלא לרצועות בקר מוקפצות עם ירקות ונודלס ברוטב אסייתי. טעים, קל ומהיר הכנה

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

חבילה של 500 גרם אטריות ביצים
300 גרם רצועות סינטה/פילה/אנטריקוט
חופן נבטים
פלפל אדום, חתוך לרצועות
1 גזר, חתוך לרצועות
חופן עלי כרוב קצוצים
2 שיני שום כתושות
7 פטריות, חתוכות לפרוסות
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד או כתוש או קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ

לרוטב:

4 כפות סויה
4 כפות צ'ילי מתוק
1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה:

1. מבשלים את אטריות הנודלס על פי הוראות היצרן ומצננים.

2. במחבת חמה מאוד (מומלץ להשתמש בוואק) מחממים מעט שמן היטב, מוסיפים את הבשר וצורבים אותו במשך כדקה.

3. מוסיפים את הגזר, רצועות הפלפל והכרוב, ומקפיצים במשך כדקה נוספת על להבה גבוהה מאוד.

4. מוסיפים את הפטריות ואת הג'ינג'ר ומקפיצים עוד כ-2 דקות.

5. מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות, מקפיצים מעט ומוסיפים את הרוטב. מקפיצים היטב להתמזגות טעמים, ומוסיפים את הבצל הירוק.

מומלץ להגיש בליווי בוטנים קצוצים.