"שוטים" של גבינה-פירורים

| אלי הופנר | דרך האוכל

מתכון לקינוחי גבינה-פירורים מהירים וקלים להכנה המוגשים בכוסות "שוט"

קל, כשר, מהיר, חלבי

החומרים ל-6 מנות:

  • 1 חבילת עוגיות חמאה או ג'ינג'ר
  • 50 גר' חמאה, מומסת
  • 200 גר' גבינת שמנת
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 50 גר' ג'ינג'ר מסוכר (לא חובה), קצוץ דק
  • 2 שקיות אבקת סוכר
  • קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
  • ממרח נוטלה, לציפוי

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את העוגיות לתוך שקית ניילון עבה, ומרסקים לפירורים דקים בעזרת מערוך או פטיש שניצלים (אפשר גם לטחון במעבד מזון).
  2. מערבבים את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת.
  3. מסדרים בתחתית כוסות השוט שכבה דקה של תערובת הפירורים ומכניסים למקרר ל-10 דקות.
  4. מערבבים את גבינת השמנת יחד עם תמצית הווניל, הג'ינג'ר המסוכר (אם רוצים), אבקת הסוכר וקליפת הלימון לתערובת אחידה.
  5. מוציאים את כוסות השוט מהמקרר וממלאים בתערובת הגבינה. שומרים במקרר עד לזמן ההגשה.

ההגשה: מוציאים את כוסיות השוט מהמקרר ומעטרים בזילופים של ממרח נוטלה.

מצרכים:

ל-6 מנות:

  • 1 חבילת עוגיות חמאה או ג'ינג'ר
  • 50 גר' חמאה, מומסת
  • 200 גר' גבינת שמנת
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 50 גר' ג'ינג'ר מסוכר (לא חובה), קצוץ דק
  • 2 שקיות אבקת סוכר
  • קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
  • ממרח נוטלה, לציפוי

אופן ההכנה:

מכניסים את העוגיות לתוך שקית ניילון עבה, ומרסקים לפירורים דקים בעזרת מערוך או פטיש שניצלים (אפשר גם לטחון במעבד מזון).

מערבבים את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת.

מסדרים בתחתית כוסות השוט שכבה דקה של תערובת הפירורים ומכניסים למקרר ל-10 דקות.

מערבבים את גבינת השמנת יחד עם תמצית הווניל, הג'ינג'ר המסוכר (אם רוצים), אבקת הסוכר וקליפת הלימון לתערובת אחידה.

מוציאים את כוסות השוט מהמקרר וממלאים בתערובת הגבינה. שומרים במקרר עד לזמן ההגשה.

ההגשה: מוציאים את כוסיות השוט מהמקרר ומעטרים בזילופים של ממרח נוטלה.



בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden