שומשומיות

אוהבים את חטיפי השומשום? מתכון מהיר ופשוט להכנתם בבית

  • http://static.atmag.co.il/media/2014/11/שומושמיות-H-680x382.jpg
צילום: שאטרסטוק

 

מצרכים:

  • 1 כף מרגרינה
  • 400 גר' (2 חבילות) שומשום
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כוס סוכר
  • מעט מרגרינה לשימון

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את המרגרינה במחבת כבדה ומוסיפים את שאר החומרים למעט השומשום.
  2. כשמתחיל להיווצר קרמל, מוסיפים את השומשום. כהשומשום מתחיל להתגבש, מוציאים אותו ומשטחים על משטח עבודה קריר (רצוי שיש) משומן.
  3. חותכים את שכבת השומשום בעזרת סכין עד לגובה 3/4 מגובה השכבה למעוינים או למלבנים. מניחים להתקשות.
  4. אחרי ההתקשות, חותכים לגמרי את השומשומיות ומאחסנים בקופסת פח אטומה.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden