שניצל עוף

צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש
צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

שניצל הוא מנה מנצחת ביום-יום וגם בארוחות מיוחדות. לפניכם מתכון קל ופשוט להכנה לשניצל עוף עם תיבול מיוחד של תערובת חוויאג'

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-4 מנות:

  • 1 כוס קמח
  • 1 ק"ג חזה עוף (שניצלים)
  • 4 ביצים
  • 3 כפות מים
  • ½ 1 כפות תערובת חוויאג' לבישול
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 כוסות פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה או תירס לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. מקמחים את השניצלים.

2. מערבבים את כל המרכיבים למעט פירורי הלחם והשמן.

3. משרים את השניצלים בתערובת במשך 20 דקות.

4. מוציאים את השניצלים, מנערים משאריות התערובת, מצפים בפירורי הלחם, מהדקים ומטגנים בטיגון חצי עמוק על אש בינונית כ-3 דקות בכל צד.