שרימפס ברוטב חמאה, שום ויין

בשלושה שלבים פשוטים תוכלו להכין מנה שהיא ארוחה שלמה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים למנה אחת:

  • ½4 כפות חמאה
  • 10-18 שרימפס
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות יין לבן
  • 2 כפות ציר דגים (או שרימפס)
  • מלח, לפי הטעם
  • פלפל, לפי הטעם
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת, מוסיפים חצי כפית חמאה, שרימפס ושום. מבשלים עד שהשרימפס הופך לכתמתם.
  2. מוסיפים יין ומצמצמים לחצי מכמות הנוזלים. מוסיפים ציר מצמצמים שוב עד חצי מכמות הנוזלים. מתבלים במלח ופלפל.
  3. מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים בתנועות אחידות כדי לשמור על המרקם. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים.