שרימפס ברוטב חמאה, שום ויין
בשלושה שלבים פשוטים תוכלו להכין מנה שהיא ארוחה שלמה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים למנה אחת:
- ½4 כפות חמאה
- 10-18 שרימפס
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 כפות יין לבן
- 2 כפות ציר דגים (או שרימפס)
- מלח, לפי הטעם
- פלפל, לפי הטעם
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת, מוסיפים חצי כפית חמאה, שרימפס ושום. מבשלים עד שהשרימפס הופך לכתמתם.
- מוסיפים יין ומצמצמים לחצי מכמות הנוזלים. מוסיפים ציר מצמצמים שוב עד חצי מכמות הנוזלים. מתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים בתנועות אחידות כדי לשמור על המרקם. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים.