ספגטי בולונז צמחוני

צלם: סנדרה וונגי
צלם: סנדרה וונגי

גם מי שלא אוכל בשר יכול לאכול ספגטי בולונז: לפניכם מתכון לספגטי בולונז טעים וטבעוני, בלי טיפת בשר

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ספגטי

לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
4 שיני שום, פרוסות גס
5 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 כוס (125 גרם) שבבי סויה
1 כוס מים
1 כף אורגנו יבש
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.

2. מוסיפים את העגבניות, שבבי הסויה והמים ומרתיחים.

3. מקטינים את האש ומבשלים במשך 10 דקות עד שהרוטב סמיך ואחיד. מוסיפים את האורגנו, הסוכר, המלח והפלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מכבים את האש ומכסים את הסיר.

4. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.